Mata'ituina o le Tamaoaiga i le Tulua o Tausaga|I lalo o le mamafa ma le lu'itau, e fa'afefea ona sosolo le gaosiga a Saina?——Mata'ituina faiga o gaosiga i le afa muamua o le tausaga

O loʻo faʻaauau pea ona sosolo le faʻamaʻi faavaomalo, ma o le tamaoaiga o le lalolagi o loʻo i ai i se paʻu;o lo'o fa'atupula'ia le fa'aletonu o le tamaoaiga i totonu o le atunu'u, ma o lo'o fa'alolotoina fo'i le saosaoa o fetuutuuna'iga.2020 e le masani ai mo le gaosiga a Saina.
O le faigata o se lagona masani.O le feagai ma faigata o se filifiliga masani.
Na alu le tusitala i le tele o nofoaga e suʻesuʻe ai ma maua ai o le tali vave ma le suiga vave o se ata moni lea o le tele o kamupani gaosiga.I le faagasologa o le tali atu i luitau, Made in China sa faaauau pea ona faataatia se faavae mautu, saili avanoa i faalavelave, ma faia le saoasaoa o le suiga i le tulaga maualuga ia sili atu ona mausali.

E mamafa le mamafa, ae o loʻo faʻaalia le malosi
"O nisi o poloaiga i le faagasologa na 'taofia i le afa,' ma o nisi o poloaiga ua salalau solo na faalēaogāina saʻo."O luʻitau o tulaga lamatia na avea ai Yang Hua, taʻitaʻifono o Wish Wish Home Textile Co., Ltd., "matua popole tele."Faʻavae 22 tausaga talu ai, Wish Home Textiles ua OEM mo le tele o faʻailoga faavaomalo, ma ua oʻo i afa tetele ma galu, ae o lenei tausaga na feagai ma se faʻalavelave e leʻi tupu muamua.
Ua lata mai le fesoasoani a le tagata lava ia, ma ua naunau Yang Hua e toe fuatai le faagasologa ma liliu atu oloa auina atu i fafo i faatauga i totonu o le atunuu.Na galulue faʻatasi le kamupani ma Suning e faʻaaoga faʻamatalaga tetele e "taʻitaʻia" le mamanu, gaosiga ma faʻatau.O le fa'atauga o “ieega antibacterial” na fa'ato'a fa'atupuina na fa'atupula'ia i le vaitaimi o le “618″.
O le faʻamaʻi faʻafuaseʻi na faʻalavelaveina le pao o le vaeluaga o galuega ma gaosiga faʻavaomalo.O le maketi faava o malo o loʻo faʻavaivaia, o le lalolagi o alamanuia filifili e fesuisuiaʻi, ma o le mamafa e maualuga.O le lagona masani o pisinisi.Faʻavaveina nofoaga lagolago i le lotoifale, taumafai e tatala le maketi, ma feagai ma tulaga lamatia ma luitau, Made in China o loʻo tali mai ma le malosi.

E tusa ma le 26,000 kamupani fefaʻatauaʻiga mai fafo na o atu i le "cloud", ma le "Canton Fair Online" na faʻaalia ai se isi ituaiga o "lauiloa";i le vaitaimi “618″, Taobao fa'asalalauga ola fa'atuputeleina i le 123% i lea tausaga ma lea tausaga.I tua atu o le tele o fefaʻatauaiga o loʻo i ai le taumafaiga a kamupani gaosi oloa e alu i le "ao".Ata…
I le masina o Iuni, na si'itia ai le fa'ailoga a le pule o le fa'atauga a Saina i le 0.3 pasene mai le masina talu ai;o le fa'asologa o le gaosiga ma le fa'atonuga fou na siitia i le 0.7 ma le 0.5 pasene mai le masina talu ai;o tupe mama a atina'e tau alamanuia ia Me na si'itia i le 6% i lea tausaga ma lea tausaga...se fa'asologa o fa'amaumauga fa'amaonia O lo'o toe fa'aleleia lelei le alamanuia gaosi oloa.
"E tatau ona i ai se malamalama manino i tulaga lamatia, ae ia agai i luma ma le mautinoa mausali."Huang Libin, fofoga fetalai mo le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi, talitonu o le saoasaoa o le toe amataina o galuega ma le gaosiga o loʻo faʻavavevave, o le macro policy o loʻo faʻaauau pea ona aoga, o mea lelei o le atinaʻeina o gaosiga o loʻo faʻaputuina, ma faʻaitiitia ai le mamafa o pisinisi. .O loʻo faʻateleina le gaosiga a Saina.
E telē le lu'i, ma e tele atu avanoa i totonu
O le tele o lo tatou feagai ma faigata ma luʻitau, o le tele foi lea e tatau ona tatou faʻaleleia avanoa fou i le faʻalavelave ma tatala taʻaloga fou i le suiga o tulaga.
O le malosi o le faʻamaʻi ma le mamafa o le ola ua iloa ai e le tele o pisinisi masani o le atamai o le faʻamuamua sili lea e fesoʻotaʻi ma le auala e ola ai ma le lelei o atinaʻe.O taumafaiga e faoa avanoa faakomepiuta o le filifiliga malosi lea a le tele o kamupani.
Poloaiga, meafaitino ma isi faʻamatalaga i luga o le lau e faʻafouina i le taimi moni;e mata'ituina e le fa'aao ao le tulaga o le gaosiga ma le lelei... O le A'oa'oga Fa'atekonolosi a Hefei Lianbao e tumu i le atamai mai le fa'agaioia o vaega i le fa'apotopotoga komepiuta.
Fai mai le Pule Sili o Lianbao Technology Bai Peng, faatasi ai ma le fesoasoani o numera numera, ua matua faateleina le aofaʻi o uta a le kamupani.O le isi laasaga o le faʻalauteleina lea o le pulega atamai i le vaega atoa o pisinisi.
Faʻalagolago i faʻamaumauga tetele, o le State Grid Hangzhou Power Supply Company ua vaevaeina itulagi, alamanuia, ma kamupani e suʻe "mea e motusia" e fesoasoani ai i le filifili pisinisi e toe amata galuega;Ua tu'uina atu e le JD Digital ni fofo fa'atekinolosi mo le tele o oloa gaosi e fa'aleleia atili ai le lelei ma le saogalemu...O faiga fa'atatau ua fa'aalia nei.

"O le atamai faʻapitoa na faʻamaonia muamua lona gafatia e faʻalavelave ma toe faʻatulagaina le alamanuia."Fai mai le Taitaifono o Baidu Li Yanhong, "mea fou fou" o le a faʻalauteleina le faʻaogaina o le atamai faʻapitoa i felauaiga, malosi ma isi faʻalapotopotoga, faʻaleleia atili le lelei, ma faʻamalosia le atinaʻeina o le tamaoaiga.
O le tele e te feagai ai ma le le mautonu, o le tele foi lena e tatau ona e faataitaia ou tomai.O le faʻafouina o le faʻafouina o le isi faʻamalamalamaga na aumaia i pisinisi e le faʻamaʻi.
Mai suʻesuʻega i luga o mea e aʻa ai, amataina o faʻafouga i ie faʻafefeteina, i le auai i le faʻatulagaina o tulaga mo matapulepule a tamaiti, Lanhe Medical ua atiaʻe se "faitotoa" mo tamaʻi matapulepule mo le silia ma le sefulu tausaga.O le faʻamaʻi na aumaia ai le manaʻoga maualuga, ma ua faoa e Lanhe le "tafe" ma ana oloa sili ona lelei, ma o ana faʻatau atu ua faʻateleina i le 50 taimi i lea tausaga ma lea tausaga."O loʻo i ai le televave o le faʻalauteleina i le asō, ma taeao o le a iai pea galu tetele e sasaa ai le oneone."Cao Jun, le taitaifono o le kamupani, fai mai e tatau i le kamupani ona faaauau pea ona "agai i luma" i mea taua.
Faʻalagolago i fesoʻotaʻiga, faʻataʻitaʻiga ma isi tekinolosi ma le faʻatulagaina o le filifili pisinisi, ua faʻalauiloa e vivo le sili atu i le 10 5G telefoni feaveaʻi ia Me i lenei tausaga.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea le atinaʻeina o tekinolosi autu ma faʻalauteleina le faʻatulagaina o tulaga faʻataʻatia.
E ui o le faʻaitiitia o tupe faʻafaigaluega o loʻo faʻaititia, o tupe faʻafaigaluega i gaosiga faʻatekonolosi mai Ianuari ia Me na faʻatupulaia i le 2.7% i lea tausaga ma lea tausaga.I tua atu o numera o loʻo i ai le toe faʻaleleia ma le faʻafouina o le maketi.
"O le suiga o Made in China e le o se faʻaleleia malie, ae o se oso fou i luma."Zhu Hengyuan, sui pule o le Global Industry Research Institute o le Iunivesite o Tsinghua, fai mai.Le fa'afanua o le gaosiga o le lalolagi o lo'o toe fa'afouina i se tulaga fou.
Fa'avae malosi, taumafai e tatala avanoa fou
O le fa'atāuaina tele o lamatiaga natia o lo'o fa'aalia e le fa'ama'i, fausia o se fa'avae mautu ma le fa'aleleia o fa'aletonu, o faiga autu ia e feagai ai ma lamatiaga, ma o se auala taua fo'i e manumalo ai i le taumafaiga.O se faasologa o gaioiga o loʻo faʻataʻamilo i le "faʻavae malosi".
"Matou te tuʻuina atu le faʻamuamua i le totogiina o le faitau selau miliona o yuan e lagolago ai atinaʻe, ma o le a matou faʻateleina nofoaga lagolago i le lotoifale aʻo faia se galuega lelei o le toe faʻaauau galuega i le faʻamaopoopoina," o le tala lea a Lu Wenjun, sui pule sili o China First Heavy Industry Group Co., Ltd. Ua si'itia le aofa'i o fale lagolago mai le itiiti ifo i le 20% i le 52%.O le isi laasaga o le faʻamaopoopoina lea i luga ma lalo e faʻamautu le filifili pisinisi.
O le sapalai sapalai o le alamanuia filifili e mautu, ma le faavae o le gaosiga e malosi atu.Talu mai le amataga o lenei tausaga, ua faʻalauiloa e loʻu atunuʻu se faasologa o faiga e aofia ai le faʻamautuina o le sapalai sapalai o le alamanuia filifili, faʻatotonugalemu i le puʻeina o le "ono faʻamaoniga" ma faʻalauiloaina le "ono mautu".
O le Matagaluega o Alamanuia ma Fa'amatalaga Tekonolosi ua mae'a fa'avasegaina le lisi o atina'e ta'imua ma atina'e lagolago autu i vaega taua;e valu matagaluega na fa'alauiloa poloketi pailate mo fa'aoga fou i le sapalai;fa'ateleina le lagolago mo atina'e laiti ma feololo...sa fa'agasolo ai fa'asologa o faiga.
E tusa ai ma faʻamaumauga mai le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, e oʻo mai ia Iuni 16, o le averesi o le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le toe faʻafouina o pisinisi faʻapisinisi i luga atu o le aofaʻi o le atunuʻu e 99.1% ma le 95.4%, i le faasologa.O le mata'ituina o lo'o fa'aalia ai e 131 atina'e ta'uta'ua ua ta'ita'ia pe tusa ma le 600,000 SMEs i luga ma lalo e toe amata le gaosiga.
O le alamanuia filifili e tatau ona saogalemu ma lelei, ma o le faavae o alamanuia ma faʻamatalaga e tatau ona faʻamautu.
Ina ua maeʻa le gaosiga e le tagata lava ia o meataalo manatua, Changxin Storage, o loʻo i Hefei, Anhui, na ausia talu ai nei se faʻalavelave i le gaosiga gafatia.Taulai atu i le fuafuaga tau alamanuia o le "tuufaatasiga o cores, screens ma masini", ua tupu foi Hefei i se vaega autu atinae mo le alamanuia matagaluega tuufaatasia, faatasi ai ma le sili atu i le 250 kamupani matagaluega tuufaatasia ma faaauauina faalua-numera tuputupu aʻe i le tau o galuega faatino faaletausaga.
Tekinolosi autu, mea autu, ma tufuga faavae o le faavae lea mo le atinaʻeina o alamanuia.E le'i leva atu, na fa'amaonia ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Fa'amatalaga Tekonolosi le fa'atuina o se atunu'u tu'ufa'atasiga fa'atekonolosi uiga fa'atekonolosi ma fa'apipi'i ma su'esu'ega nofoaga fou.Talu mai le 2016, ua faʻamaonia e loʻu atunuu ma amataina le fausiaina o le sili atu ma le sefulu fale gaosi oloa fou a le atunuʻu.Faʻamalosia mea fou faʻavae ma faʻamautu le saoasaoa o gaosiga i Saina.
Faatelevave le fausiaina o atinaʻe fou, faʻavavevave le faʻafouga ma le atinaʻeina o le Initaneti pisinisi ... O loʻo faʻagasolo le faʻapipiʻiina o se faʻavae numera mautu.
Fai mai Huang Libin o le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi o le a faʻalauiloaina ni faiga faʻapitoa e faʻamalosia ai le faʻavae o pisinisi ma faʻaleleia le tulaga faʻaonaponei o le laina faʻapisinisi e faʻaleleia ai le faʻaputuina o le tele o punaoa ma elemene i totonu o fale gaosi oloa, ma fesoasoani i le gaosiga o Saina e tatalaina. se avanoa lautele.


Taimi meli: Apr-30-2021